Module 4 BEWEGEN

Waar gaat deze module over? 

Wanneer je weet hoe jouw bloedwaardes en hormonen op dit moment er voor staan kan je actie ondernemen op die gebieden die aandacht vragen. 

Deze module bestaat uit 4 lessen. Je krijgt inzicht in welke testen er zijn en hoe deze werken. De uitslagen van de testen vormen de basis voor de rest van jouw reis naar een energiek en gezond lichaam. Wanneer je weet hoe jouw bloedwaardes en hormonen op dit moment er voor staan kan je actie ondernemen op die gebieden die aandacht vragen. 

METEN IS WETEN

AAN DE SLAG

Hieronder kies je de les waar je mee aan de slag wilt. Bij elke les krijg je uitleg over het onderwerp en hoe je de opdrachten kan uitvoeren.  Klik op de les om te starten. Navigeren kan links in de zijbalk. Bovenin vind je de link om terug te keren naar het totaaloverzicht van onze cursussen.

Sorry, je hebt geen toegang tot deze cursus.
Wanneer je een vraag hebt kijk dan ook op de supportpagina. Hier staan antwoorden op veel gestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet bij neem dan contact met me op. Ik vind het fijn om je te helpen om dit programma volledig te laten slagen.
Iedere module heeft een overzichtspagina met alle lessen: